.

Hejhej

Hej igen!

Har fått så mycket kommentarer och brev från er att jag ska uppdatera.
Sitter just nu på toaletten och gör nummer 2, Sofies idé att jag skulle ta med mig datan in hit på toaletten.
Hej då! ♥

I hjärta Swedish House Mafia

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag tycker om Swedish House Mafia! Får fan gåshud varje gång jag hör en låt med dom :D

Kollade på deras film idag om hur dom gjorde One, och jag säger bara fyfan vad grymma dom är!! Helt jävla sjukt. Innan jag dör så ska jag se dom live! Jag ska spara pengar så att man kan uppfylla drömmen nästa sommar/vår, eller varför inte denna sommar? Dom som känner sig taggade, skriv! Nu fan ska det planeras för jag ska ska SKA se dom live :D


Fatta att stå i publiken! Jag skulle nog dö för ett ögonblick..


tjolahopp

Chillade på balkongen imorse, låg väll där max 20 min innan jag gick in och andades lite och gick ut 10 min till, gick in igen osv osv. Pallar fan inte ligga i solen längre, tror Sofie har smittat av sig på mig.

Någon gång senare på dagen så kom Sofie hem till mig. Jag bjöd henne på min egengjorda (rester från gårdagen, alltså inte jag som lagat) pastasallad. Efter det rensade vi min garderob som har sätt ut som ett bombnedslag i några månader nu. Men fan så fin den blev! :D Proffssoffe!

Nu ska jag åka till sats, pusshej ♥


Om sanningen ska fram

Har inte orkat skriva eller rättare sagt jag har inte haft tid. Har jobbat hela helgen vilket har känts lite surt med tanke på vädret men jag blir nog en glad tjej när lönen kommer :)

I fredags efter jobbet var jag med tjejerna och vi åkte på "spökrunda" till löwenströmska sjukhus där det finns ett gammalt psyksjukhus eller vad det var. Sen åkte vi på smala läskiga vägar in i skogen.
I lördags efter jobbet skjutsade jag Isabelle till Brottby för att hon skulle till landet. Sofie och Sabina följde även med som sällskap, trevligt. Senare på kvällen var jag med Sofie och Sabbe, vi hade det mysigt på donken i några timmar haha.
Jobbade hela dagen i söndags också och när jag kom hem gick jag ut och sprang. Det var as skönt väder att springa i!

Igår åkte jag och Issa och solade på morgonen. Efter det satt jag ute på balkongen i solen en stund men klarar verkligen inte av att sitta i solen när det blir så varmt, blir rastlös och får typ panik av att bara sitta still. Bestämde med tjejerna att vi skulle äta lunch på Olive House och det gjorde vi. Åkte cab dit :D Vi satt där i några timmar och det var jätte mysigt!
På kvällen blev det ett bodycombat pass med Linnea och det känns idag kan jag ju säga..


Mr. Saxobeat

Hade kort dag i skolan idag. Började halv 12, men jag och Jessika kom till skolan tidigare för att få äta pannkakor! :D Jag åt hela 8 stycken och jag var proppmätt efter.. Slutade halv 2, åkte då hem och plugga. Eller plugga och plugga, läsa en minut, kolla facebook 20 minuter osv.
Efter middagen så gick jag, mamma och pappa ut och sprang. Jag sprang två varv i sandaspåret, känner mig faktiskt jätte duktig! :) Gäller bara att hålla i det nu.


Nu ligger jag i sängen och kollar på bb, efter det blir det natti natti. God natt! ♥


Conscious Collection

Helt sjukt vad kläd collectioner går åt fort!
Jag tänkte köpa två plagg från hm's conscious collection, visste att dem kom ut på hemsidan kl 10. Gick in på hemsidan 10.10, då var dom plaggen jag ville ha HELT slutsålda.
Väsby centrums hm är ju ingenting att hurra över men gick dit och kolla iallafall om dom kanske hade något utav plaggen jag ville ha. Dom hade allt, FÖRUTOM dom sakerna jag ville ha.. bajskorv på de!


Why?

Förstår inte hur man kan ändras som person bara för att man börjar umgås med en viss person. Eller jo det kan jag visst förstå om man märker/vet hur personen som den börjat umgås med, hur den är. Men att ändras så mycket som du har gjort är så jävla synd.
Hur kan man se det bra i en dålig person som inte är värd en? Hur kan en dålig person få en att må bra?


(Detta inlägg har ingenting med någon av mina vänner att göra)

.


All good things are wild and crazy

Tisdag idag och 3 skoldagar kvar tills det är påsklov, woho! Hände inget speciellt i skolan idag, bara det gamla vanliga. När jag kom hem från skolan åt jag lite sedan skjutsa jag Melize till station och sen åkte jag hem och plugga lite.
Kom hem från gymet för en timme sedan. Body pump stod på schemat idag som alla andra tisdagar. Vet inte vad det va idag men löka som fan! Haha.
Imorgon börjar jag 08.30 och då ska vi kolla på film fram till lunch, chill faktiskt, fast vanliga lektioner efter lunch.. Och sen när jag kommer hem blire plugg! Hejdå♥


SNYGG!!!!!


My Heart Is Refusing Me

Måndag idag och endast två lektioner som vanligt. Och fy satan i gatan vad skönt det ska bli med lov nästa vecka! Längtar sååå mycket för jag är sjukt skoltrött..
Efter skolan mötte jag Sofie och vi tog bussen hem till mig för att hon skulle hjälpa mig att plugga. Blev inte så mycket plugg (fast lite), utan vi bakade scones och hade det trevligt. Väntade på att Melize några timmar eftersom vi skulle ha bilen men ja vad ska man säga, soooom vanligt att hon ska ha den för sig själv :). Sabbe skulle göra samma ärende som oss så vi åkte med henne till ungdomsmottagningen.
Nu har jag precis ätit middag. Tänkte plugga lite innan det blir ett spinningpass! :)
PUSS ♥


Sammanfattning av helgen

Orkar inte skriva om min helg i detalj men kan skriva lite spännande saker som har hänt! :)

• Hängde med Sofie efter skolan vilket ledde till att jag fick min första P bot (hihi skoja, inte ditt fel, men böter fick jag).
• Tjejmiddag hos Linnea i fredags, väldigt trevligt må jag säga!
• Var i Täby centrum med mor och far igår och fick med mig ett par jeans hem.
• Var duktig och sprang på bandet och lökade som aldrig förr.
• Bio på kvällen med brudarna. MYS!
• Cruising med tjejerna i ungefär 3-4 timmar.
• Under cruisingen träffade vi på massa djur, men även läskiga typer som skrämde livet ur oss.
• Och söndagen började med ett body pump pass.
Detta är lite vad jag har gjort i helgen ♥


Att ställa fel tid på p skivan är inte så roligt i alla lägen..


Mina underbart sköna jeans


Gårdagen och dagens

Gårdagen började med skola som vanligt. Slutade runt 2 tiden och då kom Melize och hämtade mig från skolan sen hämtade vi upp Sofie på vägen och åkte till Täby. Vi gick runt i lite affärer och jag fick med mig tre tröjor hem. Vid 5 tiden åkte vi hem och när jag kom hem så hade jag fått min skattesedel eller vare nu heter. Fick pengar tillbaks, men får dem inte förns i juni typ..
Efter middagen hämtade jag Sofie och vi åkte och sola på meddo. Fyfan, kan verkligen inte ligga i solariumet i mer än 10 min om någon har solat innan mig. Får panik när man ska ligga stilla och det är så jävla varmt! Haha. Sen åkte vi runt och busade lite innan jag släppte av Sofie och åkte hem.








Om en halvtimme ska jag knata till bussen för att vi ska på något museeum. Men det är bara två timmar som vi ska vara där så det är skönt. Korta skoldagar gillas alltid! Efter skolan så ska jag jobba och sen ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på film eller nått, är helt slut. Måste ju tagga till för party imorgon liksooooooom!!!!!
Ha en bra dag ♥

Tattoo Girl

Något jag verkligen tycker om är tatueringar. Jag kan tycka att det är jätte snyggt när tjejer har mycket tatueringar, OM man har en sån stil. Tycker även det är väldigt fint om man har 2-3 stycken så att det inte blir för mycket.
Fick ju presentkort av tjejerna på teds och jag funderar verkligen på vad jag vill göra!
Det jag allra allra helst vill göra är att skriva en text, citat på sidan av revbenen, men jag kommer seriöst att dö. Det är säkert värt smärtan, men fan om jag höll på att avlida när jag tatuera på magen, hur ont ska det då inte göra på revbenen? Och innan jag bestämmer mig för vad jag vill göra så måste jag hitta en bra text.

Här är några av mina favorit citat, texter:
   

  

  
Finns så många fler, men här är iallafall några av dem.

Min andra fundering som jag också vill göra är fåglar/ en fågel. Det är så himla fint! Om det blir fåglar jag gör så kommer det att stå för en sak, och det gillar jag med tatueringar :)







Längesen

Har inte skrivit på hundra år men har varit i Norge och åkt bräda/skidor och när jag kom hem så har jag varit med mina vänner + jobbat. Hade iallafall en trevlig vecka i Trysil, det var även väldigt skönt att få komma bort!

Idag var det tillbaks till verkligheten, alltså skolan. Kan inte säga annat än att jag är jävligt irriterad på historia läraren och allt som har med "Väsby nya gymnasium" att göra. Ändringar i schemat varenda jävla dag och vi får inte reda på något. Har vi någon matsal? Nej. Får man giltig frånvaro fast man sjukanmält sig? Nej. Inlämningsuppgifter varenda dag/vecka? JA! (iallafall av ollohuvvet). Jag hoppas verkligen att det blir ändring på allt strul när vi flyttar in i den nya byggnaden.
När jag slutade skolan åkte Matilda, Jessika, Sofie och jag till Kista. Jag skulle fixa med kort, studiebidrag osv på banken. Sen gick vi nog in i varenda butik (förutom turkbutiken) för att hitta något jag kan ha på mig på fredag, men icke sa nicke. Är kräsen enligt Sofie.. Får ta nya tag på onsdag! Fick iallafall med mig en sport BH :)

Har sedan jag kom hem kollat igenom matten lite samt gjort klart historian. Ska göra lite tal i matteboken innan bb börjar sedan blir det att sova för jag börjar tidigt imorgon.
Puss! ♥



RSS 2.0