Because I love it

"hej bloggen"! Jag älskar livet just nu. Har massa saker att se framemot, puss på det!

Sommar och sol, och vi har korta kjol

Eftersom att jag inte har någon data så är jag usel på att uppdatera, men dom senaste dagarna har jag jobbat jobbat jobbat och stekt lite vid poolen. Imorgon blir det mer stek med bästaste Issa! Vi ska inte bara steka utan vi ska planera något gaaalet :D Ha det bra så länge tills vi hörs igen <3

Vi ska vara barn igen

Min dator har gett upp hoppet... :( därav inga inlägg, men hoppas på att få hjälp med datorn i helgen. Idag ska jag och mina fina vänner vara små barn igen. Vi ska till gröna lund och ha roligt hela dagen lång! Ha en bra dag!

På promenad genom stan

 


Detta fick jag med mig hem från Kista igår. Jag var så trött i mina ben så det blev inte mer shopping än såhär.
Har haft en trevlig helg med besök från Varberg. Igår var vi i stan på Thailandsfestival i kungsan, gick runt halva Stockholms och sedan en vistelse till Kista.

Min käraste ägodel gick sönder i fredags, alltså min dator. Har haft lite smått panik i helgen, men så kom min kära broder på besök idag och nu är den lagad! :D Det är rätt hemskt hur beroende man kan vara utav en dator..


Money money money


Inte världens bästa bild men här är resultatet av dagens nagelfix iallafall!

Kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sedan. Gick segt som det alltid gör på kvällarna. Blev frågad om jag kunde jobba imorgon också, eftersom att jag har sagt nej så många gånger så kunde jag verkligen inte göra det denna gång också så det blir jobb 11-16. Får tänka dessa 5 timmar pengar pengar pengar..

Imorgon kväll får vi besök från Varberg därav kanske inte så mycket bloggande men det tar jag igen på söndag! :)
Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på en film. God natt (om några timmar hehe) ♥


Skarriga naglar

Började min dag med en morgon prommis en timme med Issa. Riktigt skönt var det :)
Har precis ätit frukost och ska väll snart hoppa in i duschen och fixa mig för kl 12 ska jag göra mina naglar. Det behövs verkligen för dem ser förjävliga ut!
Ikväll blir det jobb 16-20. Inte ett dugg taggad men får hoppas på att det går riktigt snabbt. Är ju ledig hela helgen så ska väll egentligen inte gnälla om mitt fyratimmars pass idag.
Har inget mer ointressant att skriva nu. Vi hörs ♥


2 sjuka dagar

Hallå där!
Har haft två sjuka dagar uppe på Lissans land. Har verkligen haft det kanon kul! :D
Vi kom hem igår runt 1-2 tiden och då la jag mig på soffan och tittade på en film. Senare på kvällskvisten åkte jag och mamma till sats för ett bodypump pass. Det känns i kroppen idag kan jag säga..

Idag gick jag upp tidigt för en morgonprommis. Blev ingen lång runda idag men det tar jag igen imorgon :) Har hela dagen bara legat på soffan och somnat till och från, skönt ju. Snart (tror jag) ska jag och Melize åka till centrum för att göra ett ärende åt pappa och sedan kolla lite i affärer. Är fortfarande jätte jätte shoppingsugen!
Hör senare ikväll, puss ♥


It's a wild world

Dagen igår gjorde jag inte många knop. Låg ute hela dagen, blev otroligt rastlös men ville inte gå in för jag hatar att vara inne när städerskan är hos oss. Man känner sig bara ivägen. Åkte sedan på eftermiddagen och jobbade 3 timmar. Duktig som jag var så gick jag hem från jobbet :) Resten av kvällen var jag bara hemma och somnade tidigt.

Idag ringde klockan tidigt för jobb stod på schemat! Känns lite surt att ha jobbat hela dagen med tanke på vädret, men det är smällar man får ta. Blir till att vara hemma ikväll också för jag känner inte för att träffa folk. Är inte på humör för det..

Ha en fortsatt bra lördag! ♥


Långt bort härifrån

Har legat ute hela dagen idag. Har somnat ett antal gånger och vaknat till av att jag dregglat.. mysig tjej.
Efter middagen blev det två varv i spåret med mamma och pappa. Trotts att det har varit så varmt idag så var det faktiskt ganska behagligt att springa i skogen, och då menar jag inte att det INTE var svettigt för det var de haha.
Ligger i sängen nu och är rätt så trött. Funderar på att kolla lite på Jersey Shore och sen gå på date med kudden.

Jag skulle så gärna vilja åka långt långt långt bort härifrån nu. Så jävla trött på allt här hemma så det skulle inte alls sitta fel med en sista minuten just NU!
God natt på er♥


Punkt.


Sugen?

Jag och Lissan gick över en timme idag. Så himla skönt!
Idag är jag jätte shopping sugen. Någon som är lika sugen som jag och vill ta sig en shoppingtur ikväll?


Och så hade man sommarlov

Började dagen med en morgonprommis. Imorse var det ovanligt varmt, ville bara vända och gå hem men allt går med dunderbra musik i öronen! Duschade och åt frulle sen bar det av till skolan. Det var de gamla vanliga, rektorn höll tal, sång och ännu mer sång. Efter det blev det tårta och saft och sen delades det ut "priser" osv osv. Sa endas hejdå till en lärare, eller lärare än hon väll inte men Marie-Louise som har stått i cafét under hela 1an. Kommer verkligen att sakna henne! Hon hade gjort ett litet häfte på alla repect på allt gott som hon har gjort, så nu jävlar ska det bakas :D
Hände inte mycket mer än så och nu har jag sommarlov. Känns inte alls som det, men jag klagar inte.

Bjöd nyss in mig själv till Sofie dit hennes klass ska ikväll och grilla. Trevligt! Kanske överaskar och tar med mig kameran för en gång skull.

Ha en fin dag/kväll ♥

Lökigt var det här

Efter middagen blev det som jag skrev innan spinning. Höll på att löka ihjäl redan i bilen på väg till sats och var ungefär dubbelt dubbelt så lökig efter en timmes spinning. Men det är alltid lika skönt när det är över :)
Har inte gjort många knop sedan jag kom hem. Kollade klart på dem två sista avsnittet av Skilda Världar på säsong 1. Hittade inte först säsong 2 som jag kunde ladda ner men nu gjorde jag de. Bra ju för det sista avsnittet var skit spännande, haha.

Imorgon börjar skolavslutningen kl 9 men innan det blir det prommis. Tror att avslutningen slutar runt 11-12 och då blir det hem och lägga sig i solen :)
Hade inget mer ointressant att skriva så god natt ♥


Bjussar på en härlig Napa bild!


?

Varför klaga när man fått chans att vara med och bestämma?

Sometimes


Sommar sol sommarlov

Va ute och gick en timme med Issa imorse. Hur skönt som helst! Har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på tv. Ska lägga mig ute i solen om någon timme sedan blir det nog att ligga där hela dagen lång. Man måste ju passa på nu när vädret är på topp! Ikväll är det spinning som gäller. Har inte varit på spinning på hur länge som helst så får se hur det går.

Imorgon är det skolavslutning. Helt sjukt vad fort detta år har gått. Känns som att det var igår som det var första dagen i skolan, men det ska bli otroligt skönt att få sommarlov :). Har mycket att se fram emot denna sommar! Det ända som suger med sommaren är denna äckliga pollen som är nu och på tal om det så måste jag ta min pollen medicin nu för annars kliar jag sönder mina ögon för dem som ville veta!


SUMMERBURST

Kan inte beskriva med ord hur äckligt jävla bra summerburst var! Jag hade ingen röst kvar varken i lördags eller igår och det säger väll allt? Vi ses nästa sommar igen. Avicii & Guetta, puss på er mina älsklingar ♥

Dagen med stort D

Var uppe med tuppen imorse. Hade ställt klockan på 07.30 för att jag och mamma skulle ut och gå. Vi gick i 45 min och jag höll på att löka sönder, men ska inte klaga på vädret. När vi kom hem fick mamma öppna paket och så åt vi frulle tillsammans som inte händer ofta alls. Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!

Ska gå ut och lägga mig i solen någon timme nu, sen blir det att hoppa in i duschen, fixa sig och sen kommer tjejerna hit. Vi ska föra och äta lite lunch innan mamma skjutsar in oss till stadion för idag är det SUMMERBURST! Skriver om dagen/kvällen imorgon. Ha en fin lördag ♥


Grattis bästa du ♥


Reebok easytone

Har legat ute i solen nästan hela dagen lång. Resultatet blev röd i ansiktet..
Någon gång mitt på dagen fick jag och mamma för oss att åka ner till centrum och köpa oss ett par varsina reebok easytone. Ja jag vet, 100 år efter men bättre sent än aldrig! :) Så nu jävlar ska det bli långpromenader för fulla muggar.
Någon gång lite senare under dagen blev det springning i sandaspåret med mor och far. Orkade bara 1 varv denna gång eftersom att jag har varit sjuk plus att det va sjukt varmt. Man märker verkligen hur snabbt kondisen sjunker bara på några dagar..

Imorgon är det summerburst med Lillan och Soffe! 25 grader, strålande sol och grym musik, kan det bli bättre? NEJ!
Nu ska jag kolla några avsnitt av Skilda världar som är världens B-program men som jag har fastnat för, haha :D
Puss och god natt ♥


Vart är solen?

Efter jobbet igår kom brudarna hem till mig. Vi planerade landet och chilla framför Alla älska Alice. Satt och skratta ungefär hela filmen eftersom att Alice är så jävla ful!

Skulle egentligen träna idag men så blev det inte. Får bli vila idag också men sen ska jag fan träna! Går liksom inte längre va. Tänkte lägga mig ute i solen, men då är frågan Vart fan är solen?! Jag får hoppas på att det spricker upp under dagen så att man kan få lite färg :) Har inga planer annars för denna dag så får se vad som händer. Bangar inte på en myskväll ikväll igen!
Ha en fin torsdag ♥


Söndagen och dagens shopping!









+ en väska (som jag såg att Frida också hade köpt..) & en till BH.


Ledig dag, som alla andra dagar

Mår bättre idag men känner mig ändå lite hängig så är inte riktigt frisk, men det hindrar inte mig från lite shopping! Ska hämta Issa om en halvtimme och då bär det av mot Täby. Hurtiga tjejer som är uppe såhär tidigt :) Vi hörs senare ikväll efter jobbet. Puss!

RSS 2.0