Så jävla sant..


True Story


Sjuk tjej, hejhej!

Igår gjorde jag inte mycket alls. Jag och Issa hade bestämt att vi skulle gå en promenad men när jag vaknade var det storm! ute så vi sket i det. Jag somnade om och vaknade vid halv 11. Åt frukost, la mig på soffan och somnade om några timmar till. Åkte sen till donken med Issa, Julia och Sofie. Där åt vi och chillade galet som alltid. När jag kom hem tog jag bilen direkt och hämtade upp Sofie för att hon va gullig och följde med mig och handla lite mat eftersom att jag stod för middagen. Det blev wook, smaskigt!
Jag och Julia skulle egentligen gå på combat men jag hade så ont i min kropp och jag orkade verkligen ingenting så det blev inget.. Somnade efter middagen och vaknade när mamma och pappa kom hem från träningen. Svettades som en jävla gris och hade jätte ont i mitt huvud. Vill verkligen inte vara sjuk..

Imorse vaknade jag runt 9 och nu ligger jag i soffan och kollar på någon film. Har galet ont i min hals och lock för öronen, men känner mig mycket bättre än igår :) Blir till att ta det lugnt hela dagen så att jag blir bättre.

Ha en bra dag ♥


Helgen

Efter att ha jobbat mina timmar på Ica i fredags hämtade jag Issa och där efter åkte vi och handlade massa gott till kvällen. Vi hade det jätte mysigt, fler såna kvällar tack!

Gick upp tidigt på lördagen eftersom jag började 8. Dagen gick segt som den alltid gör på lördagar när jag jobbar. Efter jobbet åkte jag hem, duscha åt och fixade mig, sedan fick jag och sofie skjuts till julia där de andra tjejerna också va. Vi drack och spelade lite drickspel, trevligt som alltid :). När klockan började närma sig 11 hade vi fortfarande inte hittat något att göra så jag bestämde mig för att följa med Melize, Matilda och Korpen till stan. Vi fick skjuts in av Matildas pappa, schysst kille liksom! Började utekvällen på Entourage och slutade på Lobby. Kan säga att jag hade en grymt rolig kväll med allt från dans dans dans till erbjudande av jobb, haha. Kom hem runt halv 6 imorse och somnade bums när jag la mig i sängen.

Gick upp i hyffsad tid för att jag och mamma skulle åka och shoppa. Jag har mått bättre dagen efter om man säger så men shopping kan man ju inte missa så vi åkte till stinsen och kista. Fick med mig lite grejer hem som jag kan visa sen. När vi kom hem skulle jag följa med och träna men eftersom att jag bara hade sovit 5 timmar orkade jag verkligen inte så jag "kollade" (somna) på film med Tonie tills det var dags för middag.
Har varit helt död hela kvällen så nu ska jag stänga av tvn och datorn för att gå på date med kudden istället!
Hörs imorgon, god natt ♥

Polishelikopter och jobb

Kom hem från skolan för några timmar sedan. Var en kort och onödig dag. Lämnade tillbaka alla böcker för jag skulle ändå till vilunda så nu har man det gjort så slipper man de sen :)

Det har snurrat runt en polis helikopter här i säkert en timme nu. Någon som vet om det har hänt något?
Ska göra mig något att äta nu sen dra mig till jobbet och jobba mina underbara timmar.. Inte alls sugen som vanligt men hoppas det går riktigt fort! ♥

Hej på er!

Tänkte börja blogga igen, kan dock inte lova att det blir superbra uppdatering menmen!

Har inte hänt så väldans mycket i mitt liv under denna blogg "paus" haha. Igår gjorde jag iallafall klart min sista uppgift innan sommarlovet. Den ska vara inlämnad senast 7 Juni så är ganska nöjd över mig själv att jag gjorde den i tid :D. Så nu är det frihet! Man kan ju säga att jag har sommarlov redan nu.
Idag är det kort skoldag som det har varit alla de andra dagar denna vecka. Har endast två lektioner och sen blir det hem, chilla lite och senare vid 4 åka till jobbet för att jobba till 8. Efter det möter Lisbeth upp mig på jobbet och då ska vi handla mat + annat gott till kvällen :) Med andra ord så blir det en chill kväll för mig eftersom att jag börjar 8 imorgon.

Igår började jag och Issa kolla på sista minuten resor och jag är så jävla taggad på att bara åka iväg nununu! Men om vi åker så blir det isåfall efter nästa helg eftersom att jag inte kan missa Summerburst som är nästa lördag. Galet taggad inför det! :D
Skriver kanske något ikväll. Ha en fin fredag♥


Och fina lilla du kommer sitta på mig inom snar framtid..


RSS 2.0