Sweet dreams

Sitter här på min näst sista lektion som är engelska. Hoppas verkligen inte att jag hinner redovisa min bok för jag får panik att jag inte kan något.. Och hoppas att hon glömmer mig nästa vecka så jag slipper!
Slutar kl 2 idag och då ska jag hem, chilla lite sen ska jag Issa och Sofie åka till kista, äta middag sen leta present till min syster som fyller år imorgon. Kan du kanske säga vad du önskar dig så man vet???!
Blir väll till att kolla på lite saker till mig själv också eftersom att lönen kom idag :) Juste! Mitt körkort har kommit så ska åka och hämta de också :D
Ikväll har jag ingen aning om vad som sker, det ända jag vet är att jag ska hämta mamma och pappa ikväll för att dom ska på middag. Skriver kanske senare, puss! ♥

Hit the lights

Dagarna denna vecka har känts så himla långa, veckan borde ju ha känts kortare med tanke på att jag inte var i skolan i måndags. Aja, skola idag som vanligt. Efter skolan tog jag bussen hem och åt, sen åkte jag och Melize till OK för hon skulle visa mig hur man tankar eftersom jag aldrig har gjort det haha. Det gick väll bra (vet ej hur man öppnar tank locket.. ). Åkte sedan helt själv för första gången i bilen till jobbet. Det var lite nervöst med det gick bra! Jobbade 16.00-19.30, tiden gick rätt snabbt så det var skönt.
När jag kom hem så hade mamma köpt thai mat till middag och det satt perfa i magen! Ska tvätta bort mitt smink och sånt nu sedan lägga mig i sängen och kolla efter massa bokrecensioner om en engelska bok jag har lånat som vi ska redovis imorgon, har ju då självklart inte läst boken. Sen blir det att kolla på BB, känns ju liksom som ett måste nu när det händer massa gupp och stön under täcket! Haha, fyfan har lovat mig själv att A L D R I G vara med i något sådant program och skämma ut mig så mycket.. Skäms åt tjejerna i oasen, men kan fan inte låta bli att titta! :D

Ha en fin kväll ♥

Juste nu är köket äntligen klart! Såhär blev de:








Living is easy with eyes closed








Pinsamt beteende

Skola som vanligt. Fick G på matte provet vilket kändes jätte bra, även om jag tog lite hjälp av brorsan och Matilda ;). Kändes som att dagen har varit väldigt väldigt lång. Slutade runt 2 och då väntade Isabelle på mig och vi tog bussen hem till mig. När Melize kom hem tog vi bilen och åkte runt lite här och var. Åkte sedan hem till mig igen för att hämta Melize och skjutsa henne dit där hon skulle göra sina naglar. Medans vi väntade på henne så åkte jag och Issa till donken för att lämna tillbaks kläder och få arbetsintyg. Det ända två sakerna jag kan säga om besöket där var att det första, både jag och Isabelle blev så glada när Christoffer tackade för våran tid där och att det hade varit jätte roligt att jobba med oss och att vi skulle lycka till i framtiden. Sånt blir man verkligen glad över. Och det andra, hur jävla pinsamt är det inte när en vuxen människa lämnar ett arbetsintyg, lägger det på bordet, säger "här", tittar inte ens på oss och bara går, utan att ens säga tack för eran tid här eller något liknande. Fyfan, så jävla pinsamt! Skulle kunna skriva av mig hur mycket som helst om sånt beteende och just det beteendet som vissa använder just där, men jag avstår från att skriva det här.

Kom nyss hem från ett Body Pump pass med mamma och Mikaela. Gick väll lite si sådär, jag har så himla ont i min rygg så kunde inte riktigt göra allt och ha lika mycket vikt på, men bättre de än att förstöra hela ryggen :)
Nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan lägga sig i sängen för att titta på bb! God natt ♥


Om en vecka är vi i ett vinterland!


Glad tjej

Har inte haft tid eller ork att skriva, men det kommer nog bli som vanligt med uppdateringarna denna vecka! :)
I lördags fyllde lilla jag 18 år. Jobbade 8-16, sen åkte jag och tjejerna in och åt mongoliskt i stan. Fick presentkort på teds av mina fina flickor och hade en jätte trevlig och mysig kväll ♥

Igår åkte jag och mamma  till IKEA och handlade lite nytt till köket. Därefter åkte vi och kikade runt lite på outleten. Kvällen bestod av plugg och solsidan! :)

Idag gick jag upp i hyffsad tid och tog mig in till stan för att skriva teori prov. Galet nervös var jag, trodde jag skulle spy på riktigt.. haha. Men jag gick därifrån glad iallafall! :D Åkte sedan till mammas jobb där jag åt lunch sen åkte vi till sollentuna för att jag skulle köra upp. Var även då hur jävla nervös som helst, men nu har jag dedär jävla körkortet och det känns sååååååå sjukt jävla skönt att det inte är sant! :D:D:D Nu är den stora klumpen borta i magen, haha.
Åkte med mamma till hennes jobb efter och var där någon timme. Direkt när jag kom hem så kom sabbe och hämtade mig och vi åkte till sats för ett spinningpass.
Nu ikväll så har jag och Melize varit ute och raceat (stavning?) lite. Puss på er! ♥


Punkt.

Trött på allt. Blääääää.. Tråkig period i livet, jävla depp period.

Swedish House Mafia - Save The World Tonight



"åååååååh dom lyckas alltid, ryser" - Stephanie Jacobsson

Say what you need to say

Här ligger jag helt klarvaken kl 08 på min lediga dag. Byggjobbarna är här och stökar och bonkar så jag kan helt enkelt inte sova. Är jätte hungrig men vågar inte riktigt gå ner och äta frukost för jag tror inte dom vet att jag är hemma..
Idag ska jag iallafall plugga och sedan vid lunchtid så ska jag åka till mammas jobb. Efter vårat ärende på banken så stannar jag på mammas jobb. Ska passa på att dricka massa choklad! :D Det känns som att jag börjar bli sjuk, inte okej..
Skriver mer senare. Ha en bra dag ♥


Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today

Hade endast två lektioner idag vilket var jätte skönt! När jag kom hem var jag vrålhungrig (som vanligt), men man blir helt handikappad nu när vi inte har någon häll.. Plus att vi varken hade bröd eller något annat gott hemma. Så jag rotade fram några hårdbröd mackor och åt dom. Man känner sig ju inte direkt fet när man äter de så något positivt är det ju alltid hehe.
Har sedan jag kom hem pluggat lite sedan somnade jag på soffan en stund. Åkte och handlade lite med mamma nyss och ska väll åka snart igen, eller om någon timme, för att köpa thaimat. Går ju liksom inte att laga mat här hemma.
Ikväll blir det ingen träning så jag ska passa på att plugga hela kvällen lång. Imorgon är jag ledig och fyfan så skönt det ska bli! Ska åka till Kista runt lunchtid då jag och mamma ska fixa nytt bankomatkort och sånt där till mig eftersom att jag blir vuxen nu. Spännande! (har redan fjärilar i magen inför den stora dagen!!!) eller inte.. Känner mig verkligen gammal för jag önskar mig INGENTING. Första gången i hela mitt liv, då kan man nog kalla mig gammal.
Ha en fortsatt bra onsdag ♥

.


Hej hå

Har inte orkat skriva sedan jag skrev sist.
Var i skolan idag och det gick helt ok. Imorgon har jag endast två lektion, det gillas! Och på torsdag är jag ledig hela dagen, det gillas ännu mera. Dom dagarna ska väll gå åt att plugga teori.. Skoj! :) Skönt när det är över sen. Har inte så mycket mer att skriva.. Hejdå ♥


Mina otroligt fina vänner


?

Varför ska man förändras för att man börjar umgås med ett nytt umgänge eller för att man skaffar kille/tjej?

.

  


Jobb, skola, jobb, mera skola

Orkade inte skriva igår men det var vanligt skoldag med matte prov som jag inte har en aning om hur det gick. Slutade runt halv två och då mötte jag Issa och vi tog oss en fika, eller Issa fika och jag åt. Vi satt och bara prata om allt mellan himmel och jord tills det var dags för mig att traska till jobbet. Jobbade 16.00-19.30.

Idag fick jag lite sovmorgon eftersom Tyskan var inställd. Var på mina 3 lektioner för dagen. Efter det knallade jag till jobbet för att jobba 14.00 - 20.00. Timmarna rullade på och det gick bra. Kollade fel på bussen när jag skulle hem så jag fick sitta ute i en halvtimme och vänta på nästa :( Ligger iallafall hemma i min sköna säng nu och ska titta på bb! God natt ♥

Ingen överskrift

Kom hem nyss efter en dag i skolan. Höll på att somna på sista lektionen.. Fattar inte varför jag är trött JÄMT. Jag går och lägger mig hyffsat tidigt och sover inte dåligt på nätterna så what's the problem liksom??????!
Imorgon har jag matte prov. Mitt första matte prov i matte B för detta år. Känns som att jag har koll på det mesta men jag känner ju mig själv så imorgon när jag sitter med provet i handen kommer jag vara som ett frågetecken :) Funderar seriöst på att hoppa av skolan för jag har ingen motivation till att plugga eller ens hänga med på lektionerna längre.

Ikväll ska jag plugga och inte göra mer än så. Blir ingen träning ikväll för min del. Känns som att jag börjat få ont i halsen, skulle faktiskt vara lite skönt att bli sjuk och bara va hemma.. hihi.
Ne nu bablar jag bara massa strunt. Puss! ♥



BARA 9 månader kvar! Längtar..

Fettisdagen

Var i skolan idag som vanligt. Skulle egentligen slutat 16.25 men engelska stödet var inställt plus att jag fixade så att jag slapp håltimme och flyttade upp sista lektionen så jag slutade tidigt. Åkte hem och pluggade lite matte tills min syster ringde och frågade om jag ville fika (äta semla) med henne, klart jag ville de! Vi åkte ner till centrum och fikade på det nya cafét "kardemumma". Vi kom dit ungefär 15.30, och kl 16.00 var alla semlor slut. Haha rätt åt dom som kom då :D. Vi satt där i någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Bästa!

Vi åkte sedan vidare hem och åt middag sen kollade jag igenom matten lite till men blir så jävla förbannad när jag tror att jag vet hur jag ska göra så står det helt annat i facit :( Aja, världen går ändå under 2012.
Har nyss varit på bodypump med mor och Mikaela. Träffade även Jessika och Matilda där, haha det ska bli roligt att se hur ont ni kommer ha imorgon tjejer! :D
Nu ska jag duscha och sedan blir det Big Brother innan läggdags.

Jag och Isabelle sommaren 2010

Till min vän Sofie

Hej Sofie, nu ska jag åka och träna. Hej då!

In The Club

Hade som vanligt bara 2 lektioner idag eftersom det är måndag. Det var inte så jobbigt att gå till skolan idag, men det känns som att man inte har varit där på år! Åt på grillen med Sofie och Isabelle efter skolan. Gick sen till Ica för att få mitt schema, tjoho säger jag bara. Blev världens gladaste när jag såg hur jag ska jobba, eller inte..... Aja livet leker. Melize hämtade oss och sedan åkte vi och solade. Det var as skönt, höll på att somna i solariumet.
Har nu på kvällen varit på ett spinningpass med Sabbe. Det var galet jobbigt, höll på att dö redan de första 10 minutrarna. Sen jag kom hem så har jag pluggat lite matte, duschat och nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Big brother! God natt ♥

Kaos med dig

Har inte orkat eller haft tid att blogga i helgen.

Fredag: Jobbade som sagt 12-19 på Ica. Det gick bra förutom att jag gjorde lite fel så att alla snålkärringar blev sura men det hör väll till när man är ny. Har lovat mig själv att aldrig bli sådär gnällig och snål när jag blir gammal..
När jag kom hem var morfar och hans tant hos oss på middag. Umgicks med dem sen somnade jag rätt så tidigt.

Lördag: Gick upp tidigt eftersom jobbet väntade 08.30-16 (donken). Efter jobbet hämtade mamma mig så övningskörde vi lite. Åt osv när vi kom hem sedan låg jag i sängen kl 8! Haha, sjukt men det var väldigt skönt.

Söndag: Gick upp tidigt även idag då jobbet väntade 9-17 (donken). Kan inte säga annat än att det har varit en jävla kaos dag.. Allt har bara gått fel och ett tag blev jag så irriterad att tårarna var påväg, haha. Men så kan det gå när man gör ett schema och schemalägger 2 som kan driven :).
Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket mer än att äta och titta på tv. Imorgon är det skola igen och jag vill inte.. Har sådan ångest inför skolan, prov och massa bajs. Livet leker med andra ord. Ha en fortsatt bra söndag ♥

Born this way

Idag var det ju somsagt halkan som stod på schemat. Förstår inte riktigt varför jag och Linnea var nervösa innan för det hade vi verkligen inte behövt vara. Eller jo det hade vi kanske varit om vi inte hade fått sitta tillsammans, haha. Skulle jag sitta och skratta för mig själv då eller? Det var iallafall roligt och lärorikt! :)
Kom precis hem från sats. Solade innan träningen på meddo där dom hade fått ett nytt solarium (vet att Sofie har skrivit de, hihi) och det var faktiskt bra. Första gången på länge meddo imponerar, härligt!
-
Imorgon blir det jobb hela dagen lång. Skulle egentligen jobbat 16-19 (ICA), men så ringde dom idag och frågade om jag kunde börja kl 12 istället och man vill ju inte direkt säga nej när det är nytt jobb, men mer money till mig. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt som jag har gjort hela denna vecka och kommer göra i helgen också eftersom jag jobbar hela helgen.. Känns som att jag inte har något liv, kommer typ gå in i väggen eller vad det heter. Nej nu ska jag inte klaga! :D



Fick ett gulligt litet diplom för att jag blev godkänd på halkan.

There is a light that never goes out

Idag har det varit en LÅNG dag. Gick upp tidigt för att jag hade körlektion kl 08.40 imorse. Hade inte trorr att jag skulle hinna hem emellan, men fick börja lite tidigare på lektionen så jag han hem och var hemma en halvtimme innan det vankades jobb 11.30-20.30. Jävla mördarpass, hatar dem passen för man kommer hem sent och orkar inte göra något när man kommer hem. Jag orkar inte ens skriva hur dagen har varit för alla vet redan de. Skit hit och skit dit, otrevligheter dit och otrevligheter hit.
Nu när jag äntligen är hemma så ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och titta på tv.
-
Imorgon vaknas det halkan för mig och Linnea. Är lite nervös men det ska nog gå bra hoppas jag! :)

Fågelbo

Kollade klarrt på Love and other drugs igår innan jag somnade. Den var faktiskt rätt så bra bara de att det kändes som att jag hade kollat i flera timmar fast det bara hade gått en timme.
-
Idag ska jag köra med bilskolan 12.55. Hoppas det går bra idag för förra gången gick allt bara skit.. Efter det ska jag klippa mig för mitt hår ser ut som ett fågelbo i topparna :) Så det behövs en liten klippning där! Vill hinna med att sola också men min sega syster svarar ju inte på sms..
Ikväll blir det träning som gäller, bodypump. Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag eftersom att jag ska upp tidigt imorgon.
Ha en fin dag ♥

RSS 2.0