Dagens

Det var ju som sagt shopping som stod på schemat. Vi åkte till Täby, men det var strömavbrott i halva centrumet så hälften av alla butiker var stängda. Vi åkte efter någon timme till Kista och kikade runt lite mer. Jag gjorde värsta kapet! Jag sa till Sofie att nu förstår jag hur glad du blir när du fyndar och gör dina kap. Jag fick ett par byxor för 50 kr som egentligen skulle kostat 299 kr för att gylfen var trasig, men det går att ordna!

.




Nagellack för klyvna naglar samt ett lite somrigt nagellack.



Lite nytt behövligt smink.



Dem satt som en smäck! Äntligen hittade jag ett par som föll mig i smaken.


.
Ikväll har jag varit på ett spinningpass och det var galet jobbigt och lökigt. Just nu sitter jag och tittar på Big Brother och samtidigt ska jag rensa i min necessär. Ha en bra kväll ♥


Zigenare, åk hem!

Jobb igår 10-19. Alla var på ovanligt bra humör vilket var roligt men de hade väll sina anledningar ;). Fyfan vad jag hatar zigenare. Dom är så jävla äckliga, otrevliga och respektlösa så att det inte finns. Dom ska ha ha och ha. Åk hem till erat land och lär er lite vett innan ni kommer hit.
Idag är det shopping som står på schemat. Har inte handlat kläder sedan jag kom hem från Thailand. Duktigt, men vill ha massa nytt nu för jag går bara i samma samma kläder.. Lite tråkigt. Så jag och tjejerna ska till Täby var det tänkt. Hoppas jag hittar massa fint :)
Ha en fin dag ♥

Ge mig


..

Får damp, kan inte göra stycken i texten när jag skriver. Oavsett hur många gånger jag klickar ner texten så faller allt ihop ändå.. Någon som kan hjälpa mig?

Sportlov, eller inte..

Har inte skrivit på några dagar men har haft fullt upp. I torsdags var det ju som sagt Romme. Det var så fruktansvärt kallt, har aldrig i hela mitt liv känt en sådan smärta i mitt ansikte. Så vi satt mer i värmestugan än vad vi var ute och åkte, men det var trevligt de med! Kom hem runt 7 tiden och då var jag helt död så jag gjorde inte mycket den kvällen.
Igår kände jag att jag var värd en sovmorgon så jag skippade förta lektionen som var Tyska. Hade därefter tre lektioner innan det var dags för jobb på Ica 14-17. Det var ju löning igår så det var jätte mycket folk som handlade men det gick bra och jag har lärt mig några fler PLU koder (duktig tjej). Det kommer nog ta några månader innan alla sitter i huvudet. När jag slutade jobbet så kom Issa och mötte mig så handlade vi massa gottis till kvällen. Haha när vi var inne på Ica så gick vi runt och sa vilka koder vi kunde när vi var vid frukterna och grönsakerna, störda tjejer. Melize kom och hämtade oss så åkte vi ner till Kina/Thai nere vid station och handlade mat sedan skjutsade hon oss hem till Issa. Vi båda var vrålhungriga så maten satt så bra i magen! Någongång på kvällskvisten så kom Linnea över och vi kollade på BB, pratade och hade det mysigt. När Linnea hade gått gick vi upp och la oss i sängen och kollade på Love and other drugs. Efter mindre än halva filmen tog Issa intiativet till att säga att hon inte orkade mer (orkade egentligen inte kolla efter första 10 minuterna). Så vi somnade som två stockar.
Tog bussen hem runt 11 för att Lisbet skulle jobba. Böt om och fräscha till mig lite och sedan åkte jag med mor och far till kakeldax där dom köpte kakel till nya köket och sedan har vi flängt runt hela dagen. Om en halvtimme ska jag och mamma på bodypump och ikväll ska jag bara vara hemma tror jag. Ska jobba imorgon plus att jag är trött och inte ett dugg taggad på fest.
Juste vi har ju sportlov nu också, galet nice! Fast det blir väll inte så mycket lov för mig..
Måndag: NÅGON SOM VILL SHOPPA?
Tisdag: Körlektion 12.55, SHOPPA NÅGON?
Onsdag: Körlektion 08.40, Donken 11.30-20.30
Torsdag: Halkan
Fredag: Ica 16-17
Lördag: Donken 08.30-16
Söndag: Donken 10-19
Roligt lov! Hoppas ni får ett bra lov ♥

Full rulle!

Det har varit/kommer att vara full rulle hela veckan. I måndags fick jag ett telefonsamtal som verkligen gjorde min dag. Det var Ica som ringde och ville att jag skulle komma på intervju dagen efter, alltså tisdag. Jag var verkligen jätte nervös. För ungefär 1 timme sedan kom jag hem från min första jobbdag på Ica, jag fick jobbet! :D Känner mig verkligen jätte glad. Jag sa upp mig från Donken idag och det kändes bra de också. Klart att jag kommer sakna vissa som jobbar där men jag känner redan nu efter min första jobbdag att detta känns mycket bättre. Plus att man kommer vilja jobba mer på Ica med tanke på OBn osv.
Imorgon bär det av till Romme, är taggad!!! Kommer vara väldigt tungt att gå upp kl 5, men vad gör det om 100 år? Har köpt massa gott som lär bli uppätet innan bussen ens har börjat rulla haha. Nej nu ska jag gå och äta, magen kurrar! ♥
Torsdag
2011-02-24
12:00-18:00 -12 ° 0.0 mm 1.7 m/s SSW (191.8 °)
Hoppas solen skiner hela dagen imorgon! :)

Sunshine in the rain

BodyCombaten igår va jätte jobbig men jätte rolig! Men blir verkligen irriterad på en kille/gubbe där som ska låta hela tiden, han tror typ att han är instruktör eller något.. Men jag och Julia fick oss några goda skratt. Känner redan nu att jag har ont i ryggen, vill inte ens veta vilken träningsverk jag kommer ha imorgon. Kollade på Big Brother igår och jag kan faktiskt inte hålla med alla som säger att det kommer bli tråkigt för att det är tråkiga personer. Säger som Sofie, man kan ju inte veta efter första/andra dagen. Jag tyckte det var lite roligt igår iallafall :)

Har skola hela dagen idag och efter det blir det bara hem och plugga eftersom jag ska ha någon matte kompletering imorgon så att jag får G i omdöme. Och ikväll blir det troligtvis BP med brudsen! :) Såg nyss att vi på torsdag ska samlas utanför Vilunda kl 06.15. Leker livet eller vadå?



World of chances

Jobbade ju som sagt igår och som vanligt när klockan börjar närma sig sju och man har längtat hela dagen tills att få gå hem så kommer det värsta ruschen. Var väll ifrån jobbet runt halv 8, inte så farligt men ändå. När jag kom hem slängde jag i mig maten för att jag var så hungrig. Jag åt och åt och åt för att det var så gott! :D Kollade sen på Solsidan med min family, lika klockrent som vanligt.
Idag hade jag bara två lektioner som alltid på måndagar vilket är hur skönt som helst. Har sedan jag kom hem inte gjort ett skit utan bara suttit vid datan och lyssnat på musik. Borde egentligen plugga eftersom jag har idrottsprov imorgon men har verkligen ingen lust. Känns som att det är något jävla biologi prov.. Ikväll blir det BodyCombat med Jullebulle och jag är taggad!

Somliga ljus brinner aldrig ut

I fredags vare skola som vanligt, efter de åkte jag hem och åt. Sen kom Melize och vi åkte till Arlanda för att hon skulle hämta ut sitt parkeringstillstånd. Vi virrade runt där säkert en halvtimme för att vi inte hitta vart vi skulle haha. När vi var klara skjutsade hon mig till Donken där ett 4 timmars pass väntade. Kan ju säga att dom där 4 timmarna var rena helvettet. Dryga och otrevliga människor som jobbar på dedär stället är verkligen ingenting att hänga i granen. Men jag stod ut för att jag visste att en rolig kväll väntade med mina fina vänner! Sofie och Linnea kom till Donken så följde dom med mig hem, jag åt och fixade mig sen bar det av till födelsedagsbarnet Jimmy! Jag hade det riktigt roligt :D Som jag sa till Linnea "vi har alltid roligt hos Jimmy", och även denna gång vart det lyckat. Kom hem runt halv 3 och hoppade bums i säng.
Imorse mådde jag fan inte bra. Går inte in på detaljer hehe.. Igår när jag jobbade frågade Lotti om jag kunde jobba under lunchruschen idag så jag var snäll och ställde upp! Jobbade 11-15 och jag ville bara hem. Dagen gick så segt.. Sebbe sa till mig på jobbet "fan Steffi hur mår du? du ser jävligt sliten ut" haha tack för den! :) Har sedan jobbet bara varit hemma och tagit det riktigt lugnt, skönt. Ikväll blir det att ta det ännu mer lungt för jag är trött och ska även imorgon jobba.
Cool tjej i Kungsberget förra helgen

Söt tjockis

Kom hem från skolan för en haltimme, timme sedan. Har haft engelska hela dagen lång och usch vad jag hatar det ämnet. Finns nog inget tråkigare än de. Va i Vilunda nu på eftermiddagen och där hann jag med att bråka med mat tanten. Förstår verkligen inte varför dom jämt är så sura och otrevliga. Eller jo det förstår jag, vem fan väljer att bli mat tant frivilligt?
Igår var jag bara hemma hela kvällen. Pluggade lite och sedan kollade jag och pappa på Due date. Tjockisen är så himla härlig! :D
Nu tänkte jag plocka undan lite här hemma eftersom det ser ut som en bomb. Mamma kommer hem imorgon så lite fint ska de väll ändå vara. Ikväll ska jag övningsköra (förhoppningsvis..) och sedan ska jag träna.

Kan det bli vår nu?

   


AYIA NAPA 2011

Jag längtar så himlas mycket till den 29 Juli! Jag och mina tjejer kommer ha det så roligt. Det är ett tag kvar men oj vad vi har något att se fram emot. Åh vad jag längtaaaaaaar! ♥

    
 


Istid 2011

Hade endast två lektioner idag. Fick mig en härlig sovmorgon, fick till och med lite plugg gjort innan skolan. Höll på att frysa ihjäl när jag skulle hem och såklart var bussen sen från station. Helt sjukt..
Ikväll blir det bodypump med två av mina söta chicks. Jag och Julia har en plan som vi ska utföra på Isabelle, hoppas hon gillare eller vad säger du Julia? ;) Hade väll inte så mycket mer att skriva så avrundar här. Puss!

Gubben i lådan

Kom precis hem från ett spinningpuls pass med Mickis och pappa. Kändes seriöst som att jag skulle spy några gånger (ångrade mig lite där på cykeln att jag inte följde med på bodycombat), men skönt nu efteråt när det är gjort! Idag hade jag endast en lektion i skolan och sen hade jag håltimme på min sista lektion. Skulle köra med bilskolan så det var onödigt att åka hem så jag var kvar i skolan i typ 1-2 timmar. Chill ändå ju. Fick köra massa rondeller idag osv och jag hatar rondeller när det är mycket trafik, får lite halvt panik.. Precis när jag var klar med körningen och hade parkerat så kommer Sabbe, Issa och Julia och hämtar upp mig för en tripp till donken. Vi alla var hungriga så det satt väldans fint i våra magar. Åkte hem och chillade någon timme tills det var dags för mat igen, man tackar ju liksom inte nej till mat hehe. Där emellan plingar det på dörren då var det ett blombud som kom från lilla mammsen som är i Barcelona, söta du! :)
Imorgon har jag så skön skoldag. Börjar 14.20 och slutar 16.20, vilket innebär att jag kan sova hur länge jag vill.

Grattis bästa morfar på din födelsedag idag! :)
Så sugen..

That's what I want


Helgen

Fredag: Jag och Linnea var på risk1an. Som tur va så fick vi skjuts av Adde dit för annars hade vi aldrig kommit fram med tanke på vädret. Vi va där i 3 och en halv timma, det var riktigt jävla tråkigt! Va i centrum 3 gånger denna dag. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt.
Lördag: Jag, Pappa och Melize åkte rätt tidigt på lördagsmorgonen till Kungsberget. Vi hade kanon väder, kanske lite kallt men jag ska inte klaga. Vi hade det mysigt! Nu längtar jag bara ännu mer till att få åka till Trysil. Stressade in i duschen när jag kom hem och sen fick jag skjuts av pappa till Frida. Där åt vi och hade det trevligt sen var jag tråkig som vanligt och åkte hem tidigt. Det var väldigt skönt att få komma hem i tid och lägga sig i sängen.
Söndag: Jobb hela dagen lång. Fick jobba över typ 40 min men jag hann hem till Solsidan iallafall :) Och fy så roligt det var detta avsnitt haha. Efter det så kollade jag och pappa på en film. Vi tittade på Psalm 21 och både jag och pappa hade hört att den skulle vara jätte läskig. Men kan ju säga att jag som är väldigt chicken för skräckfilmer hoppade till typ en gång och varken jag eller pappa fattade handlingen. Inte så bra film om man säger så.

We go another way this time

Kom precis hem från SATS. Sprang 40 min på bandet och gick 20 min så nu känner jag mig rätt duktig! Jag och pappa skulle köra lite innan vi skulle hämta Mikaela och eftersom det är snöstorm ute så tänkte vi att vi kunde träna på att backa, men.. ja man såg ju inte ett piss haha så det gick ju inte sådär jätte bra. Körde iallafall till och från gymet och det var skit halt så det var lite läskigt. Tänkte nu hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen. Är rätt trött plus att jag ska upp tidigt imorgon. Jag och Linnea ska på drogkurs kl 8.. Hoppas det är lite intressant iallafall även fast man redan vet att man inte ska köra när man har tagit droger eller druckit alkohol.
Är jätte shoppingsugen men hittar ingenting jag vill ha. Vill ha massa snygga toppar, så om någon är lite shoppingsugen så finns jag :)

Things happens for a reason


Det kan bara bli bättre

Hade skola idag i två timmar, onödigt. Ska alldeles strax åka ner och köra med bilskolan. Inte alls sugen på att köra men tog en enkel lektion så hoppas det går fort. Ska efter de åka och lämna CV, shoppa och fika med min bästa syster. Ska vara snäll och bjuda henne på fika hihi :) Blir ingen träning ikväll så himla skönt! Jag och familjen ska äta god mat och umgås lite för att mor min åker till Barcelona imorgon.
Sitter och tittar på Thailands bilderna och jag vill tillbaks NUUUUUU! ... :(















Vi som alltid trycks ner trotts att vi ställer upp


Det är så logiskt alla fattar utom du

Jobbade ju som sagt igår och det rullade på. Fick lägga ruschen till bussen direkt efter jobbet eftersom jag skulle träna direkt efter. Jag, Julia och Ida var på bodycomat och det var så roligt! :D Svetten rann som aldrig förr (men bara på mig som vanligt.. haha) Kände när jag kom hem att jag typ redan hade träningsverk, och idag har jag sådan jävla träningsverk i både armar och rygg. Vet inte riktigt hur det ska gå på bodypumpen idag haha, men det löser sig!
Slutar sent idag så det blir direkt hem plugga, äta och sedan åka och träna. Ska försöka med att hinna köra lite också :)


Trött tjej

Orkade inte skriva något igår när jag kom hem från jobbet, men i lördags på kvällen så hade jag, Isa och Julia filmkväll hos Isabelle. Julia kom lite senare än mig och jag kan ju tala om att både jag och Isabelle fick oss ett gott skratt när Julia kom. Haha, stackarn hade halkat på Issas uppfart så när hon drog upp byxan så var knät helt blått! Vi kollade på Frekay Friday och så hade Julia med sig en thai-lyckta! :D
Jobbade hela dagen igår och det var pain in the as som alltid. Var snäll och köpte med mig Mc flurry hem till familjen. Kom nu precis hem efter att ha kört med bilskolan. Det gick väll sådär, är så himla trött så jag hade jätte svårt att koncentrera mig.. Ska äta någonting nu sedan ska jag jobba 16.30 - 19.15 (mes pass) och sen tar jag bussen från jobbet direkt till sats för ett pass med Julle! Lär ju vara rätt död när jag kommer hem.
Men stackars lilla flicka ska pappa komma och blåsa?

U Gotta Dance

Igårkväll var jag och flickorna här hemma hos mig. Vi satt och prata och hade det trevligt, sen så ringde John och frågade om vi ville komma till Charley. Och det ville vi eftersom vi ville göra någonting. Så vi tog bussen dit och när vi väl kom dit så var det lite folk där (fortfarande besviken på dig Julia). Det var väll inte sådär wow! roligt, men roligare än att sitta och inte göra någonting. Jag, Issa och Lilli gick hem från grimsta. Rätt så kallt men det var ändå skönt. Var hemma vid typ halv 3 och var as trött, men sen när jag väl la mig i sängen så var jag skit pigg! Haha det är alltid så..
Vaknade idag runt 10 och har nu precis ätit frulle. Ska göra mig iordning snart och sedan ska jag ner till centrum. Sen ska jag övningsköra förhoppningsvis och sedan blir det träning som står på schemat. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt :) Later!


Brunett?

Är lite sugen på att färga håret brunt. Ska jag eller inte?

Utvecklingstörd

Orkade inte skriva igår. Var på Microsoft med skolan hela dagen igår. Det var inte speciellt kul eftersom jag inte är intresserad av teknik osv. Åkte direkt därifrån till mammas jobb och var där med henne och tanterna. Pluggade någon timme och sedan åkte vi hem. Låg i soffan typ hela kvällen, kollade på Sveriges värsta bilförare och fyfan vad jag skratta! Det är två tvillingkillar som är med och jag tror fan att dom är utvecklingstörda på riktigt haha. Ja så där låg jag och skratta för mig själv!
Idag är de fredag, efterlängtat! Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men jag hoppas på något roligt för jag vill ha kul och skratta med mina friends för det var länge sedan nu :)

All Of The Lights

Kom precis hem från skolan. Hade kort dag idag vilket va skönt. Tänkte sätta mig ner och plugga lite nu så att jag har det gjort så jag slipper göra det ikväll. Imorgon kommer jag att få gå upp mega tidigt eftersom att vi ska till Microsoft och vara där hela dagen och lärarna kunde ju inte direkt låta oss få sova lite längre, nej men vi ska mötas 07.45 vid station. Hur kul?.. Hoppas timmarna vi ska vara där går fort. Efter de går jag till mammas jobb (mums, varm choklad) och åker hem med henne.
Ikväll ska jag på spinning med Sabbe. Jag känner redan på mig nu att jag kommer L Ö K A sönder, haha. Men det är skönt när det är gjort och man känner sig duktig :)

Today

Sitter på min näst sista lektion för dagen. Skulle egentligen slutat efter denna lektion men suger man på engelska och måste gå på "stöd" så måste man.. Dagen har gått jätte segt så jag funderar starkt på att skippa stödet för att jag vill hem.
Ikväll blir det Bodypump med mina girls. Men innan de ska jag plugga lite och städa mitt rum. 

Är as sugen på att gå på bio. Vill se Love and other drugs, så om någon är sugen så säg till! :D

RSS 2.0